Folieri Caroserii

Colantari Auto

In cazul colantarilor auto, autocolantul acopera integral suprafata autovehicolului, colantarea se face dintr-o singura bucata.
Colantara totala este un procedeu foarte rapid de a schimba radical imaginea exterioara automobilului dumneavoastra.
In procesul de colantare, folosim materiale de calitate si durabilitate mare pentru a obtine o calitate superioara.

Avantaje:

 • vopseaua automobilului dumneavoastra este protejata pe toata suprafata;
 • durata de viata mare;
 • costuri reduse;
 • timp de executie foarte scurt;
 • in cazul unui incident in trafic se poate inlocui foarte usor doar elementul afectat;
 • impact visual major;
 • indepartarea cu usurinta a foliei, fara a fi afectata vopseaua originala a autoturismului.

Costurile reduse si gama foarte larga de culori si texturi care exista, fac din colantarea totala solutia ideala pentru imbunatatirea imaginii autoturismului dvs.
Avantajul principal il constituie faptul ca atunci cand va plictisiti de folia de pe masina aceasta se indeparteaza cu minim de efort, putand fi aplicata alta de alta
culoare sau poate ramane vopseaua originala a masinii.

Folii Oracal

Folia Oracal 975 Premium Structure Cast este o pelicula cast din PVC de 150 microni compusa din mai multe straturi, cu stabilitate dimensionala remarcabila si caracteristici de aplicare optime. care se aplica la cald pe masina. Suprafata este semi-mata cu forme 3D ce ies in relief (se simt cand dai cu mana pe material). Pentru acest material oferim garantie 12 luni la monopera si 4 ani la material.

Folia Oracal 970 (lucios/mat) este o folie adeziva cast din PVC, cu grosimea de 100 microni, cu stabilitate dimensionala remarcabila si caracteristici de aplicare optime. Suprafata foliei adezive este foarte lucioasa, folia pastrandu-si aceasta caracteristica chiar si in urma unui stres mecanic. Pentru acest material oferim garantie 12 luni la monopera si 4 ani la material.

Folia Oracal 651 (lucios / mat) este o folie adeziva din PVC (amestec monomer/polimer), cu suprafata lucioasa sau mata, cu grosimea de 70 microni si cu adeziv poliacrilic pe baza de solvent, permanent. Este cea mai folosita folie in colantari auto. Pentru acest material oferim garantie 12 luni la monopera si 2 ani la material.

Folia Oracal 100 (carbon economic)- este un material slab calitativ, pentru aplicari de scurta durata. Pentru acest material nu oferim garantie.

Servicii caroserie:

Oferim servicii profesionale de colantare integrala sau partiala in orice culoare, inclusiv si in culoarea galbena destinata taxiurilor si nu numai. Colantarea auto se face dintr-o singura bucata, evitand astfel imbinaturile. Orice colantare auto executata la sediul firmei noastre are garantia de 12 luni. In functie de preferinte, autocolantul poate sa fie din seria 651 sau 970, Oracal sau 3M. La cererea clientului, putem realiza inscrisuri taxi cu lipire direct pe masina sau pe folie magnetica.

De retinut:

 • Colantarea se face dintr-o singura bucata.
 • Se foloseste autocolant oracal 651 sau 641 ce dispune de o gama variata a nuantelor de galben.
 • Materialul folosit prezinta o garantie de 5 ani.
 • La cererea clientului, se pot folosi si alte tipuri de autocolant
 • La cerere, se poate aplica toate elementele decorative ale firmei de care apartineti.

Alte servicii:

DECOLANTARE – indepartarea autocolantului de pe masina, la cald.
DEGRESARE – eliminarea adezivului de pe suprafata decolantata.

Tipuri de autocolant folosit Folie carbon ORACAL si 3M Oracal 651, 751, 970 Acestea sunt materialele cel mai des utilizate in lucrarile pe care le efectuam. Le-am ales datorita proprietatilor si rezistentei in timp.

Executarea corecta a lucrarii

Meticulozitate si materiale de buna calitate.

Aplicarea corecta a autocolantului este partea cea mai importanta pentru ca un vehicul sa impresioneze, pentru o perioada cat mai indelungata. Nu este suficient sa “expui” pe masina un design deosebit, daca nu te poti bucura de el cat mai mult timp. Pentru a garanta calitate si durabilitate, avem echipe formate din specialisti care va pot pune in practica ideile. Aceasta este completata de calitatea germana a materialelor, notorietatea echipamentelor pe care se printeaza si, nu in ultimul rand, de spatiul special amenajat pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a serviciilor de colantare, inscriptionare si tuning.

Avatajele acestei metode:

 • Un look cool, oferind o protectie deosebita! Este o modalitate foarte buna de a da un “look cool” masinii tale, la preturi modice.
 • Folia protejeaza vopseaua masinii. Orice intemperie se reflecta numai asupra foliei (pietricele, griblura, raze UV etc), impiedicand zgarierea sau ciobirea vopselei de pe capota, spoiler fata, masca, plafon etc.
 • Ornamentele interioare zgariate sau cu vopseaua cojita vor arata ca noi in momentul aplicarii oricareia dintre foliile cu textura 3D.
 • Cand va plictisiti de folie, aceasta se poate decolanta usor si repede, vopseaua ramanand intacta.