Folieri Diverse

 

Ce folie sa aleg?

În momentul de faţă pe piaţa românească ,ca de altfel şi pe piaţa mondială, se găsesc produse care nu îşi merită bani. Alegerea unei folii pentru necunoscători poate fii dificilă, fiind greu de constatat care sunt acele mărci care sunt de încredere, sunt pe piaţă de mult timp şi oferă un raport optim preţ -calitate. Foliile de slabă calitate într-un interval de 1-2 ani poate chiar în câteva luni, îşi pierd proprietăţile de protecţie chiar dacă acestea nu se văd cu ochiul liber şi nu mai servesc scopul pentru care au fost aplicate. Din acest motiv vă recomandăm ca înainte de achiziţie să găsiţi răspunsuri la următoarele întrebări legate de marca foliei.

Foliile LLumar au fost create pentru a oferi autoturismului un aspect mai plăcut, cât şi pentru protecţia împotriva razelor solare orbitoare şi a căldurii. Utilizând aceste folii scade probabilitatea accidentărilor cauzate de cioburi în caz de accident şi a eventualelor încercări de efracţie. Razele solare provoacă în timpul conducerii maşinii oboseală generală, suprasolicitarea ochilor, precum rezultă şi scăderea puterii de concentrare. Foliile auto profesionale Llumar, filtrează căldura solară şi puterea orbitoare a razelor solare, dar în acelaşi timp permit pătrunderea luminii vizibile cea ce conferă o vizibilitate mai clară. Prin utilizarea foliilor LLumar interiorul maşinii este mai răcoros şi mai comfortabil, astfel şi necesitatea utilizării aerului condiţionat scade.

Conferă siguranţă

Obiectele de valoare lăsate în interiorul maşinii sau efracţiile provoacă probleme evidente. Cu cât durata de acţiune a spargerii se prelungeşte, cu atât mai mult obiectivul furtului devine mai neinteresantă. Prin numeroase statistici s-a arătat că hoţii renunţă la spargerea unei maşini, dacă actul necesită prea mult timp. Foliile LLumar conferă o protecţie invizibilă în cazul unor evenimente neprevăzute. Deoarece folia se aplică în interiorul vehiculului, în caz de accident nu permite împrăştierea cioburilor de sticlă şi cioburile nu sunt împrăştiate ca şi în lipsa acestei folii, pe de altă parte în cazul efracţiilor oferă protecţia obiectelor de valoare.

Protecţie invizibilă şi durabilă

Folia anticriblură este desemnată pentru protecţia caroseriei (Paint Protection Film) protejează vopseaua împotriva criblurii, gândacilor şi a uzurii. Proiectat special, folia clară, flexibilă acoperă zonele curbate cum ar fi capota, oglinzile, praguri, în special în zona portbagajelor loc unde caroseria este foarte expusă la diferite deteriorări, fără a mai fi nevoie de alte operaţiuni.

Cu folia LLumar puteţi conta pe:

  • Cu culori stabile, folia nu devine purpuriu şi nu-şi pierde culoarea în timp
  • Absolut fără bule , fără decojire
  • Paletă largă de culori şi nuanţe
  • Dotate cu un strat durabil de antizgâriere
  • Aport de intimitate pentru persoane şi bunuri
  • Reducere semnificativă a luminii orbitoare, chiar şi 90%
  • Foliile LLumar sunt instalate de aplicatori specializaţi şi beneficiază de garanţia totală a producătorului.

Programări: