Despre noi

Doreşti să-ţi vinzi maşina mai usor sau doar să-i dai un nou aspect?

Noi iţi oferim servicii de foliere a caroseriei şi geamurilor omologate RAR la cele mai mici preţuri.

Programează-te la 0730.999.111; E-mail: folieriautoiasi@yahoo.com

În afară de faptul că maşina ta o să arate deosebit, foliile auto reduc efectul de orbire, resping căldura, oferă securitate, intimitate şi împiedică decolorarea prematură a interiorului maşinii.

Razele solare UV sunt una dintre principalele cauze ale decolorării şi deteriorării interiorului misinilor, pricinuind îmbătrânirea prematură şi degradarea tapiţeriei, pieselor şi accesoriilor. Daune similare poate suferi si pielea noastra, ceea ce poate conduce la probleme dermatologice serioase. Foliile auto folosite de compania noastra acţionează ca o barieră, impiedicand in procent de 99% patrunderea radiaţiile UV în interiorul maşinii. Aceasta nu va preveni complet decolorarea şi daunele, care se datorează si de combinaţiei dintre lumina vizibilă, căldură şi umiditate, dar va întârzia vizibil deteriorarea texturii, materialelor plastice şi pielii.

Confortul pasagerului şi al şoferului e încă un motiv pentru a aplica o folie auto. Foliile pentru geam pot controla efectul de orbire provocate de razele solare si faruri prin combinarea reducerii luminii vizile prin geam cu reflectarea luminii vizibile măsurate. Aceasta reduce încordarea ochilor, mărind comfortul şi făcând conducerea maşinii mai sigură in timpul zilei si noaptea. Pentru controlul maxim al căldurii, noi recomandăm folii de mare performanţă, care resping in mod activ până la 65% din energia solară. Avand aspecte diferite, nuanţe reci cenuşiu sau nuanţe calde de sienna, foliile complet metalice asigură o respingere excelentă a căldurii. Eficienţa remarcabilă a acestor folii este rezultatul tehnologiei de producţie brevetată în SUA, care oferă respingere excelenta a energiei combinata cu o reflexie scăzută. O mai eficienta respingere a energiei solare are ca rezultat temperatura mai scăzută, reducerea utilizarii aerului conditionat şi a consumului de carburant, precum şi conducere mai comfortabilă.

Foliile auto ajută la reţinerea cioburilor mici de sticlă călită în cazul spargerii geamului prin vandalism sau în cazul accidentelor. Astfel se micşorează riscul la tăiere şi rănire şi face mai uşoară curăţarea şi înlocuirea geamului.

Durata de viata a foliei auto depinde de tipul foliei folosite, de climat, de sticlă, şi de utilizator. Foliile auto utilizate de noi sunt făcute din poliester de înaltă calitate, prin procese de producţie stabile şi adezivi superiori care asigură ca după o aplicare adecvata să nu apară demetalizarea, exfolierea sau craparea foliei. Stratul antizgâriere asigură ca folia să reziste întrebuinţării obişnuite şi curăţirii cu o cârpă moale şi apă caldă cu detergent slab.